Annons

ERP: Karima Grönborg Johansson ny nordisk kanalchef för SAP

SAP har utsett Karima Grönborg Johansson, 47, till ny chef för SAP:s nordiska partnerkanal. Unden den formella titeln, ”Head of Channel” ansvarar hon för bolagets nordiska och baltiska partners, i det mesta från rekrytering och aktivering till försäljning och service.

SAP har idag runt 190 partner i sitt ekosystem enbart i Norden, som adresserar olika kompetenser och kundbehov, däribland teknologipartner, mjukvarupartner, återförsäljare, implementerare och serviceleverantörer.

Karima Grönborg Johansson har 20 års erfarenhet som affärsutvecklare och IT-konsult, både från eget företag och från ÅF, Acando och HiQ. Hon är, enligt SAPs pressmaterial, ”en erkänd expert på att utveckla nya affärsmodeller med hjälp av IT och få de olika verksamhetsområdena att arbeta mot ett gemensamt digitaliseringsmål.”
– Jag ser som min främsta ambition att vässa hur SAP och partners gemensamt stöder företag i deras strävanden att bli intelligentare med allt från smart analys över sakernas internet till AI. Det finns idag ett stort och kontinuerligt behov av rådgivning hos företag vad gäller nya teknologier, men framförallt hur befintliga affärssystem kan vidareutvecklas i samverkan med dem. Det förutsätter att SAP och partner skapar en ännu tydligare gemensam agenda och framförallt tjänster, som hjälper verksamheter hitta, bygga och realisera nya värden snabbt och enkelt, säger SAPs nya kanalansvariga i en kommentar.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title