Annons

KONSULTERNA: ÅF Pöyry tar hem större order från bioteknikföretag

Industrikonsulten ÅF Pöyry har signerat ett nytt kontrakt med bioteknikföretaget Chr. Hansen.
ÅF Pöyry ska modernisera det danska bolagets produktionsanläggning i Roskilde, Danmark. Anläggningen i Roskilde producerar probiotika för livs- och läkemedelsindustrin.
Ordern avser en helhetslösning.

Kontraktet omfattar en uppgradering av supportsystemen för att stötta den tidigare levererade fermenteringslinjen att nå högre kapacitet. ÅF Pöyry ansvarar för projektledning, process- och eldesign, installation, idrifttagning och kravställning av alla betydande delar.
– Med en ny modern produktionsanläggning kommer vi möta högre kapacitetskrav från våra kunder. ÅF Pöyrys kompetens och erfarenhet från liknande projekt gör dem till vår bästa partner, säger Esben Terstrup, chef över Human Health Production på Chr. Hansen.

– Ett erkännande som stärker ÅF Pöyrys roll som strategisk leverantör, säger Robert Larsson, EVP och divisionschef Industrial & Digital Solutions Division.

Stärker ÅF Pöyry
– Det här är ytterligare ett erkännande som stärker ÅF Pöyrys roll som strategisk leverantör till Chr. Hansen och som projektleverantör till livs- och läkemedelsindustrin, säger Robert Larsson, EVP och divisionschef Industrial & Digital Solutions Division.
Den nya produktionsanläggningen väntas vara klar i november 2020.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title