Annons

Maskinuthyraren Cramo förlänger IT-driftsavtal med Pulsen Production

Pulsen Production får förlängt förtroende gällande sitt avtal med Cramo Group. Avtalet avser IT-drifttjänster och innebär att Pulsen fortsätter att leverera skräddarsydda kapacitetstjänster för Cramos IT-plattformar Windows/Intel och IBM Power med tillhörande IT-tjänster. Bolagen har samarbetat sedan år 2012.

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler. Bolaget har cirka 2 600 medarbetare och omsatte år 2016 totalt 712 miljoner euro. Verksamheten omfattar cirka 300 hyresdepåer i fjorton länder.

– Uthyrning är Cramos kärnverksamhet och uthyrningssystemet hjärtat bland våra IT-system. För oss är det ytterst viktigt att kunna hålla det vi lovar i våra kund- och leverantörslöften. Ett tillgängligt och stabilt uthyrningssystem är en nödvändig konkurrensfördel, kommenterar Maria Karlsson, Head of RUN på Group IT, och Cramo Services.

Gedigen kompetens. Hon konstaterar också att man känner sig trygga med Pulsen som leverantör av IBM Power- och Intelplattform.
– Ja, de har en gedigen kompetens och lång erfarenhet inom området som gör Pulsen till en naturlig förlängd arm av vår egen IT-avdelning, säger hon.

– Cramos verksamhet präglas av mycket höga krav i alla led och som leverantör behöver vi alltid vara på tå och utveckla våra tjänster. Vi vet samtidigt att långa relationer ofta gynnar möjligheterna att utvecklas tillsammans och skapa väl anpassade och effektiva lösningar som gör största möjliga nytta. För oss handlar det inte minst om att leverera stabila tjänster som ger Cramo mer tid att utveckla kärnverksamheten. Mot den bakgrunden är vi både glada och stolta över att Cramo väljer att fortsätta vårt nära samarbete, säger Martin Hogmalm, VD, Pulsen Production.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title