Annons

Netgain växer så det knakar och öppnar kontor i Göteborg

Berthem konstaterar vidare att Netgain bli förstahandsvalet för företag och organisationer som vill effektivisera sina processer i Göteborg.
– Med användaren i centrum gör vi automation enkel genom att kombinera metodstöd, använda standardplattformar och vår expertkompetens. 

På jakt efter nya medarbetare
Etableringen i Göteborg innebär också att man är på jakt efter nya ”målorienterade” medarbetare. Man söker folk och Netgain erbjuder därför också lokalt ett antal nya tjänster.
–  Det gör vi, säger Berthem. Etableringen i Göteborg är ett viktigt steg i vår strategi att vara närvarande där vi verkar. Vår erfarenhet med lokal förankring nära våra kunder ser vi som en framgångsfaktor både för Netgain och de företag som vi samarbetar med. Vi tror på digitaliseringens möjligheter för den enskilde och samhället.

Dotterbolag inom Combined Excellence-koncernen
Om Netgain ska också sägas att det är en del i koncernen Combined Excellence.
Detta bolag jobbar med fokus på förvärv av och tar i detta sikte på att hitta  samarbetssynergier för spjutspetsbolag inom digitalisering. Koncernen innehåller alltså ett gäng dotterbolag: Ninetech, Netgain, CloudPro, Sitedirect och TWO. Totalt omsätter gruppen ca 200 miljoner kronor. Förutom de tidigare nämnda döttrarna har Combined Excellence också ägarintressen i bolag som Smartsourcing, Conneqted och Beebyte AB.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title