Annons

PLM: ShareAspaces nya molnlösning tillgänglig i Microsofts AppSource

PLM i molnet - är det något för små- och medelstora företag? Absolut, och klart är att det idag poppat upp flera intressanta alternativ för den som vill ta klivet in i denna, även på tämligen kort sikt, synnerligen viktiga plattform.
Normalt har detta steget omgärdats av en viss komplexitet, men detta förändras idag rasande fort. PLM&ERP News har t ex i några artiklar berättat om ett bra exempel: svenska Eurosteps initiativ kring molnplattformar inom PLM för små- och medelstora företag (SMBs): ShareAspace Cloud.
Idag meddelar bolaget att ShareAspace - Design to Manufacturing - nu är ”officiellt” tillgängligt på Microsoft AppSource.

ShareAspace-molnet är ett samarbetsverktyg inriktat på att förse användarna med lättanvända verktyg för samverkan kring produkttillverkning. Med denna plattform klan man överraskande enkelt hantera och dela produktdata i molnet med partners och leverantörer och på så vis effektivisera samarbetsprocesserna.

Säkra kommunikationskanaler
ShareAspace har också fullt stöd för att hantera delar, dokument och filer. Man tillhandahåller säkra kommunikationskanaler i form av ”meddelandetrådar” och diskussionskanaler där man kan allokera medverkande i produktframtagningsprocessen till alla PLM-objekt. Allt medan man fortfarande styr åtkomstkontrollen för objektet.

ShareAspace är inget undantag från vad vad man kräva att ett PDM-system ska klara. Man kan t ex enkelt skapa BOMar, antingen genom användargränssnittet; via REST APIer eller bara genom att importera dem från andra PDM-lösningar som behärskar den här typen av information.

En av ShareAspace-nyckelfunktionerna är dess förmåga att spåra och hålla koll på förändringar i produktdata över hela leveranskedjan och därmed också ge kontroll över hur detta påverkar ett projekt.

För den som är intresserad av att pröva lösningen finns möjligheten att köra en 30-dagars gratis testperiod, som kan avbrytas när som helst.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title