Annons

KONSULTERNA: SCANIA anlitar AFRY för att vässa flexibilitet, kvalitets- och kostnadskontroll

Scania ligger i framkant av transformationen inom många av dessa områden och förändrar samtidigt sitt sätt att arbeta med tekniska tjänsteleverantörer, så som AFRY, genom att introducera utlagda arbetspaket på ett nytt vis.

ERFARENHETER FRÅN TIDIGARE PROJEKT
De färdiga arbetspaket som AFRY ska leverera sägs ge Scania ökad flexibilitet, kvalitetskontroll och kostnadseffektivisering då konsulttjänster används på ett effektivt sätt.
AFRY medverkar även i att utveckla affärsmodellen tillsammans med Scania, där AFRY tar med sig värdefulla erfarenheter från tidigare samarbeten.
Arbetspaket till Scania förväntas vara av olika former och storlekar, allt från mindre uppdelningar av uppdrag, som kan göras utanför Scanias organisation, till mer komplexa projekt som är djupt integrerade i kundens organisation.
– Det här erkännandet stärker AFRY som strategisk leverantör till Scania där vi erbjuder kunden högt värde genom ökad flexibilitet och kostnadseffektivisering, vilket vi är väldigt stolta över, säger Robert Larsson, EVP och ”Head of Industrial & Digital Solutions Division”.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title