Annons

SIMULERING/BIZ: Modelon bygger ut ledningsteamet med Jessica Johannesson

Svenska mjukvaruutvecklaren på simuleringsområdet, Modelon, har anställt Jessica Johannesson till bolagets ledningsteam, som global personalchef. Hon kommer i den nya rollen att ansvara för att bidra till Modelons ambitiösa globala tillväxtprogram genom att hjälpa ledare att arbeta effektivt med sina direkta rapporter för att säkerställa hög prestanda.
- Ett företags starkaste tillgångar är dess anställda. Mitt engagemang är att se till att varje anställd har befogenhet att nå sin fulla professionella potential, säger Jessica Johannesson i en kommentar.

Innan Johannesson började på Modelon arbetade hon på Hövding Sverige, där hon hanterade prestationsgranskningar och allmänna arbetsvillkor. Johannesson fortsatte sin karriär på Camurus, där hon spelade en viktig roll i företagets övergång till ett kommersiellt företag genom att stödja anställdas tillväxt på Camarus globala platser. Johannesson har också jobbat som egenföretagare i 10 år för att ge råd till små till medelstora företag kring att öka anställdas prestanda.

– Våra mål på Modelon inkluderar att säkerställa att våra anställda värderas, fortsätta vår globala tillväxt av arbetskraften och upprätthålla de starka värdena och prestandan som definierar Modelon som vi planerar för framtiden. Jessica Johannessons skicklighet kommer att göra det möjligt för oss att uppnå dessa mål, säger Modelonchefen, Magnus Gäfvert.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title