Annons

Unit4 ångar på i starkt tillväxttempo – trots Coronaeffekterna

I dagens pressmeddelande konstaterar bolaget vidare att man fortsätter växa och, ”samtidigt hjälpa sina kunder så de kan upprätthålla kontinuitet och uppfylla tillväxtmålen under den globala pandemin. I linje med företagets vision är det fokus på att förstå de specifika utmaningar som kunder står inför samt erbjuda support och lösningar som löser deras behov.”
Mera konkret visar rapporten vidare att Unit4 säkrat ett antal nya kunder som: Qvantel,Levio, Migros Aare, The Maryland Global Initiatives Corporation (MGIC), Telamon, Midroc Project Management, Midroc Electro Norge, Aditro, Peas Industries.

TEKNISK UTVECKLING OCH UTÖKAT PARTNERPROGRAM
Sett ur det teknologiska perspektivet Unit4 kan också noteras att man utökar sin ERP-plattform. Tangerande detta är lanseringen av ett nytt globalt partnerprogram intressant. Detta för att programmet ska göra det möjligt för partners att påskynda utvecklingen och implementeringen av Unit4-lösningar genom sin mikroservicebaserade SaaS-arkitektur.
”Med hjälp av så kallade tilläggssatser kan partners enkelt tillföra värde, ansluta olika affärssystem och skapa nya arbetsflöden utan att behöva utveckla kod,” skriver man i rapporten. Och klart är att det finns en poäng i resonemanget: för kunderna ger detta en mycket mer smidig, öppen och lyhörd ERP-plattform, som uppfyller specifika branschkrav och samtidigt innehåller en potential att reducera implementeringstiderna. Unit4 talar i sammanhanget om tidsvinster på så mycket som 30-50 procent.
– Vi är ambitiösa vad gäller framtiden för vårt globala partnerprogram. Att möjliggöra för partners att påskynda utvecklingen och implementeringen av Unit4-lösningar kommer bidra till våra kunders upplevelse av ERP och företagsprogramvara. Vi är stolta över att Unit4 och vårt partnerekosystem fortsätter att stödja kunder och leverera värde till dem, säger Beata Wright, global chef för partnerekosystem.

Som en del av sitt nya program har Unit4 fått utökade partneravtal under andra kvartalet med Myriad Consulting och Capgemini samt nya partneravtal med List GC undertecknad av SmartPM.solutions samt Matrix-polymerer och även Hamble Aerospace.

STRATEGISKT PARTNERSKAP
Unit4 har även lanserat sitt strategiska partnerskap med Raven Intel, en oberoende webbtjänst som ger omdömen om molnbaserade affärssystem och som länkar samman kunder med företag. Samarbetet innebär en ökad transparens kring de tjänster Unit4 erbjuder, samtidigt som man som kund får en bättre överblick kring relevanta ERP-applikationer på marknaden.

BRA ANVÄNDARUPPLEVELSER UNDER COVID-19
Under det senaste året har Unit4 fokuserat på sin egen användarupplevelse, investerat i utbildning, sitt onboarding-program samt odlat en stark kultur kring vikten av balans mellan arbete och fritid. Under COVID-19 har detta fokus stärkts med andra hållbara initiativ som tex. ett globalt program för medarbetarassistans, stöd för flexibelt arbete, veckovisa fitness- och wellnesspass samt stegvis förberedelse för en ny flexibel arbetspolicy som fungerar för alla. Utnämningen av James O’Neill, som är chef för Global Workplace Experiences, visar på Unit4:s inställning till att utveckla kontorsmiljöer och samtidigt skapa fler samarbetsytor

– När vi tittar tillbaka på andra kvartalet, med kanske den mest utmanande och unika uppsättningen ekonomiska och sociala förhållanden i färskt minne, ser vi en framtida arbetsplats som är mycket mer samarbetsvillig och användarfokuserad, vilket kommer att kräva en helt annan strategi för företagens programvaror. Det är därför vi bland annat har anlitat en global chef för arbetsplatsupplevelser och investerat kraftigt i våra anställningsprogram, säger Lisa Dodman, Chief People Officer på Unit4.

FÖRETAGETS ”HIGHLIGHTS” UNDER PERIODEN
● I juni introducerade Unit4 sitt nya globala partnerprogram för att ge sina partners resurser för att förändra hur människor arbetar
● Unit4 och Raven Intel presenterade ett strategiskt partnerskap för att få insyn i implementeringar av mjukvaror för företag
● Levio väljer Unit4 People Experience Suite för att föra branschens bästa praxis till verksamhet, ekonomi och HR
● Unit4 var ett av de högst rankade ERP-systemen under 2020 enligt användare i SoftwareReviews senaste datakvadrantrapport för resursplanering för företag.
● Unit4 och Peab vann det svenska priset “Business System Project of the Year 2020” presenterat av HerbertNathan & Co
● Unit4 FP&A rankades högt i BARC Planning Survey 2020 för flexibilitet och självbetjäning och rankade 94 procent för kundnöjdhet
● Unit4 HCM framträdde som en stark aktör iForrester Wave™: Cloud Human Capital Management Suites, Q2 2020
● Tillkännagav nya CSR och strategier för mångfald och inkludering som driver hållbarhet, jämlikhet och integration i hjärtat av Unit4:s värderingar

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title