Annons

Unit4 levererar nytt ekonomisystem till Fora

Fora heter ett bolag som jobbar med avtalspensioner relaterat till SAF-LO-sidan. Bolaget har efter en upphandling valt Unit4 Business World som ERP-lösning. Det nya systemet gör det möjligt att automatisera och digitalisera ekonomiprocesserna och därmed tillgodose Foras behov av flexibilitet och skalbarhet.
– Unit4s lösning passar våra behov utifrån vårt breda uppdrag och storleken på vår organisation, säger Charlotte Anderén Fornander, ekonomichef på Fora.

Fora är valcentral för Avtalspension SAF-LO och guidar företag och anställda rätt i sin kollektivavtalade pensions- och försäkringslösning. Det betyder att privatanställda arbetare gör valen kring sin tjänstepension hos Fora. Foras roll är också att underlätta för arbetsgivare och pensionsförvaltare att administrera Avtalspension SAF-LO. Organisationen ägs gemensamt av Svenskt Näringsliv och LO och drivs utan eget vinstintresse.
För Fora var det viktigt att hitta ett ekonomisystem med en standardversion så pass omfattande och flexibel att den passar verksamheten idag och imorgon.

– På Unit4 är vi mycket stolta över att kunna förse Fora med deras nya ekonomisystem, säger Katarina Gunnarsson, VD för Unit4 Nordic East. Då Fora är en stor och samtidigt icke vinstdrivande organisation känns det extra kul att vi kan bidra med ett ekonomisystem som stöttar en effektivisering av deras ekonomiprocesser.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title