Annons

Unit4 standardiserar med digital assistent i sin ERP-svit

Från och med maj 2019 kommer boten Wanda att ingå i standarderbjudandet av affärssystemet Unit4 Business World. Boten – liktydigt med en digital, verbalt kommunicerbar assistent - möter de krav på tillgänglighet och personlig användarupplevelse som förväntas av dagens arbetsplatser.
Ännu är det en bit kvar innan de digitala assistenterna börjar användas på bredden i företagsrelaterad verksamhet, men intresset är i växande. Inte minst när man börjar kunna hantera dessa botar på rätt sätt, kan de tveklöst underlätta en hel del. Ett exempel: be boten om att sammanställa dina kostnads- och reseräkningar för den gångna månaden. På någon minut kan de sedan ha uppställningen tillgänglig och be boten printa ut eller skicka den till den det ankommer.

Wanda lanserades i maj 2017 och är idag en av kärnkomponenterna för den användarupplevelse Unit4 vill ge sina kunder, boten konverserar smidigt med exempelvis Slack, Skype, Microsoft Teams och Facebook Messenger samt hjälper till att slutföra enklare uppgifter så att användaren kan fokusera på viktigare uppgifter och arbeta mer effektivt.

Behärskar fem språk
Sedan lanseringen har Wanda utvecklats till att nu behärska fem språk – svenska, engelska, norska, franska och tyska.
– Människor vill känna stolthet över det arbete de gör och samtidigt ha möjlighet att vara kreativa, utveckla nya idéer samt driva projekt framåt, säger Mike Ettling, CEO på Unit4. Vi fokuserar ständigt på att förbättra våra kunders användarupplevelser, och att vi nu kan leverera en programvara som hjälper dem framåt på ett effektivt sätt är inte bara oerhört roligt, utan det är även vad som får oss att sticka ut på marknaden för företagslösningar inom affärssystem.
Wandabotar tillgängliga för Unit4 Business World täcker idag in uppgifter som:
• Inköp
• Tidrapportering
• Resor & utlägg
• Anställningar (HR)
• Arbetsflödesgodkännanden
• Företagspolicy

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title