Annons

AUTOMATION Schneiders Sverige-chef blir ny bas för Norra Europa

Efter två år som VD för Schneider Electric Sverige tillträder Thomas Träger som chef, den formella titeln är ”President”mför bolagets Northern Europe Zone. Han kommer i sin nya roll bland annat att fokusera på att accelerera bolagets digitala transformation.

Thomas Träger är en av koncernens långvägare. Han började sin karriär inom Schneider Electric-koncernen för 30 år sedan och har gedigen erfarenhet från olika länder och befattningar. Sedan 2008 har han innehaft flera roller i Norden och Baltikum, såsom VP för finans, affärsutvecklare och VD för Schneider Electric Danmark. 2017 tillträdde Thomas sin nuvarande roll som chef för Schneider Electric Sverige.
Den nye chefen för norra Europazonen har ett starkt fokus på ledarskap, medarbetarengagemang och kunder som de senaste åren har lett till en framgångsrik utveckling av Schneider Electric Sverige. I sin nya roll kommer Träger att fortsätta fokusera på lönsam tillväxt i zonen och att driva på den digitala transformationen.
– Jag är stolt över det medarbetarengagemang som vi lyckats bygga upp med en kundcentrerad kultur. Med det fortsatta förtroendet och i den nya rollen som ”president” Northern Europe Zone ser jag fram emot att fortsätta fokusera på att accelerera den digitala transformationen som hjälper våra kunder och partners att skapa tillväxt i hela värdekedjan, säger han.

Thomas Träger kommer initialt att fortsätta som VD för Schneider Electric Sverige parallellt med att han tillträder sin nya roll den första maj. Verksamheten i Sverige kommer att fortsätta i enlighet med rådande affärsplan, mål och prioriteringar.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title