Annons

Combitech expanderar i Jönköping anställer ytterligare 20 medarbetare 2018

Saab Defenseägda teknikkonsulten Combitech fortsätter att växa i Jönköping och planerar att vara över 100 medarbetare inom en snar framtid. Detta innebär att man tänker anställa ytterligare 20 medarbetare jämfört med idag. Den 24 november invigs nya kontoret som ligger centralt vid Hoppets Torg i Jönköping. 

Combitech, med kunder inom bland annat industri, fordon, försvarsindustri och offentlig verksamhet, räknar med att gå från nuvarande 80 anställda till över 100 i Jönköping under 2018. Ett nytt kontor på Östra Storgatan 3 kommer att göra tillväxten möjlig och även öppna upp för Combitech att ta på sig fler och större projekt. Bland annat ser företaget en stor efterfrågan på tjänster inom digitaliseringsområdet.

– Att ställa om verksamheten till att arbeta aktivitetsbaserat erbjuder en större flexibilitet eftersom vi kan anpassa hur vi nyttjar ytorna efter de olika projekt vi arbetar med. Det öppna kontorslandskapet underlättar även samarbetet mellan medarbetare och bidrar till en ökad social sammanhållning. Även ledning och chefer sitter i de öppna ytorna vilket gör att också de blir mer lättillgängliga. Vi har redan fått bra respons från de anställda som tycker om det nya upplägget, vilket såklart känns jättekul, fortsätter Niklas Hedlund.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title