Annons

Conscia blir AppDynamics Pioneer Partner och satsar på automatisk felsökning – AIOps

AppDynamics regionale CTO, James Harvey, konstaterar att Conscia har varit en Cisco Gold-partner i många år och säger att, ”deras förmåga att koppla slutkundsupplevelser med tekniska lösningar gör dem till en utmärkt partner för AppDynamics.”

AppDynamics regionale CTO, James Harvey.

– Så, vi är förstås glada över möjligheten att samarbeta med Conscia och implementera AppDynamics branschledande lösningar för APM, AIOps och full-stack monitorering. Vi är också väl medvetna om deras höga nivå på teknisk expertis och leverans till kund. Här finns också en tydlig möjlighet att öka effektiviteten och affärsresultaten för Conscias befintliga Ciscokunder genom djupare integration med Ciscoportföljen, till exempel Cisco Intersight Workload Optimizer, säger Harvey.

SLUTKUNDENS UPPLEVELSE ”ÄR KUNG”
– I dagens digitala värld är applikationen och slutkundens upplevelse kung. Ett personifierat och snabbt flöde inom en applikation ger verklig kundnöjdhet. Samtidigt innebär den tekniska utvecklingen med mikrotjänster, multipla molntjänster och API-kopplingar att det aldrig varit svårare för företagen att få en bra överblick över detta datatrafikflöde. Conscia arbetar nära kunderna för att designa, implementera och optimera IT-infrastruktur på ett säkert sätt. Att kunna garantera dessa kunder en god slutkundsupplevelse är nästa naturliga steg. Intresset för att få ökad visibilitet i såväl egna datacenter som i molnet har mötts av stort intresse hos våra kunder i Sverige, säger Conscia Sveriges VD Lars Kyhlstedt.

Allmänt om AppDynamics ska noteras att det är en full-stack, affärscentrerad observationsplattform som hjälper tekniker att förhindra digitala prestandaproblem genom att övervaka molnbaserad teknik och traditionell infrastruktur för att förstå exakt vad som driver användarupplevelser och påverkar företagets resultat.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title