Annons

Electrolux utökar smarta apparatsamarbete med Google

Smarta lösningar kommer nu inom snart sagt varje område. Utvecklingen går snabbt och Elektrolux har sedan länge hakat på trenden när det gäller smarta kök.
Idag meddelar bolaget att man tar det hela ett steg till: Electrolux utökar sitt samarbete med Google genom att integrera anslutna köksprodukter i Europa med Google Assistant, vilket gör att konsumenterna kan styra produkter med hjälp av röstkommandon. Röstintegrationen börjar med Electrolux smarta ugnar i början av 2019.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Google, säger Dan Arler, chef för ”Major Appliances, EMEA hos Electrolux. Det ger människor ett enkelt och givande sätt att interagera med sina anslutna Electrolux-apparater. Röstkontrollen stöder ett tydligt användarbehov, oavsett om det är ”handsfree” matlagning eller bara ett enklare sätt att interagera med ugnen. Vi tror att konsumenterna kommer att gilla detta skarpt.

Länka ansluten ugn. Röstintegration med anslutna apparater förbättrar matlagningsupplevelsen genom att det kan spara tid och förenkla vardagliga uppgifter. Genom att länka en ansluten ugn till Google Assistant kommer konsumenterna att få hjälp med dagliga funktioner, som att slå på och av, välja rätt matlagningsprogram och önskad temperatur.

Med dagens besked utökas Electrolux’ samarbete med Google till Europa. År 2017 blev Electrolux i USA det första vitvaruföretaget som samarbetar med Google på Google Assistant, som integrerar produkter under varumärkena Frigidaire och Anova.

 

Electrolux lanserar Google Voice Integration med smarta ugnar i början av 2019. För den som har vägarna förbi kommer live demonstrationer av Electrolux-partnerskapet med Google kommer att äga rum vid IFA-mässan i Berlin 2018, på AEG-båset.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title