Annons

ERP: Exsitec blev Visma Partner of the Year för femte året

Vilken är Sveriges främsta partner när det gäller affärssystemet Visma? För de som varit med ett tag är det inte svårt att gissa rätt. Att Exsitec håller i taktpinnen som den mest framgångsrika Visma-partnern stod klart i förra veckan när konsultbolaget återigen tilldelades priset som Årets Partner. Bolaget har nu fått utmärkelsen fem gånger, dock inte i rad då de förra året istället blev utsett till Årets Most Valuable Player.
– Visma är Europas största utvecklare av molnbaserad mjukvara om man ser till omsättning och antal anställda. Det glömmer även vi som partner och leverantör bort ibland. År 2012 valde vi på att storsatsa på Vismas erbjudande kring affärssystem för större företag i Norden. Det gav utdelning direkt och att vi vinner årets partner igen är ett fint kvitto på vårt hårda arbete, säger Johan Kallblad, VD på Exsitec.

Motiveringen från Visma för Årets Partner lyder: ”Med ett starkt engagemang för att hjälpa företag effektivisera med Vismas lösningar som nav och en vass sälj- och leveransorganisation står de ut både vad gäller att vinna nya kunder, stötta befintliga samt att leverera ett stort affärsvärde.”

Ord och omdömen som kan få vilken Exsitecmedarbetare som helst på gott humör. Och Vismachefen, Carola Lissel spädde på lovorden i en kommentar:
– Exsitec är en mångårig partner till Visma som aldrig slutar överraska i sin förmåga att förnya och anpassa sitt erbjudande. Deras kombination av expertis, kundfokus och affärssinne är vinnande – inte minst för våra gemensamma kunder,säger Carola Lissel, VD för Visma Software AB.

ConnyForsberg blev ”Årets Konsult”. Utöver årets partner stod också en av företagets konsulter ut vid prisutdelningen. Conny Forsberg på Exsitec tilldelades priset för Årets Visma Business-konsult. 

”En nyfiken och innovativ konsult med stor verksamhetsförståelse. Hen är också ledande på dimensionering, skalbarhet och optimerar avancerade logistikflöden till stor nytta för våra kunder,” tyckte juryn.

– Vår filosofi är att våra kunder ska få det mesta av sina affärsprocesser. Visma Business är ett kraftfullt affärssystem och dess flexibilitet gör mitt jobb väldigt roligt. Det bästa är att se den direkta effekten av de anpassningar och lösningar jag implementerar, kommenterade pristagaren utmärkelsen.

Sveriges enda Platinumparter. Exsitec är Vismas enda Platinum partner i Sverige och menar att de arbetar för att ge sina kunder en effektivare, enklare och roligare vardag genom bra IT-stöd. Tidigare i år tilldelades de även Årets Partner för MediusFlow, ett modernt verksamhetssystem för fakturahantering och för bara några dagar sedan blev det officiellt att Exsitec tar steget in på den danska marknaden i och med ett förvärv i den danska Visma-partnern iAdvice. 

Sammantaget kan noteras att Exsitec har enrikstäckande organisation med cirka 150 medarbetare. Man jobbar med system som Visma Business, Visma.net, QlikView/Sense, Effectplan, Mobigo ochMediusFlow.  

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title