Annons

ERP: Solskyddsbolag satsar på molnet och SAPs lösning för franchisekoncept

Med hjälp av SAP:s partner Stretch samlar man nu alla processer i det gemensamma affärssystemet – och samtidigt får Moogios franchisetagare ett bättre och effektivare verktyg.
”Eftersom systemet är molnbaserat går det snabbt att utöka och aktivera nya franchisetagare. Dessutom är det lättåtkomligt för alla medarbetare och franchisetagare,” summerar SAP saken.

ÖKAD SPÅRBARHET i hela affärsprocessen
Genom att ha en gemensam modell för Moogios franchisekoncept där också verksamhet och ekonomi integreras ökar spårbarheten i hela affärsprocessen – vilket också ger bättre uppföljning och kontroll.
– Vi är förstås glada över att Moogio har valt SAP Business ByDesign och Stretch som partner under sin förändringsresa. Moderna affärssystem för just franchisekonceptet har varit en bristvara på den svenska marknaden. Därför är det extra roligt och intressant att kunna erbjuda kunderna detta i Sverige i dag, säger Staffan Hedbrandh, affärsområdesledare för ByDesign på Stretch.

MOLNBASERAT lättintegrerat affärssystem
SAP Business ByDesign är ett heltäckande och molnbaserat affärssystem för företag som snabbt vill kunna expandera sin verksamhet till nya marknader. Det har inbyggda funktioner för vanligt återkommande affärshändelser och kan byggas ut med skräddarsydda system och enkelt integreras i t ex Microsoft Office, SAP Concur, SAP Analytics Cloud och SAP SuccessFactors.
– Som partneransvarig gläds jag åt hur Stretch nu arbetar tätt tillsammans med Moogio för att få alla processer på plats. Vi vill göra det enkelt för företag att komma igång med sitt affärsstöd och SAP Business ByDesign har branschanpassade funktioner som man kan bygga ut efter hand. Många har uppfattningen att SAP bara passar för storföretag, men faktum är att nästan 80 procent av våra 440 000 kunder världen över är små och medelstora företag, säger Karima Johansson, partneransvarig för SAP i Norden och Baltikum.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title