Annons

Han blir ny försäljningschef för PTC-partnern och PLM-konsulten PDVISION Sverige

Förändringarnas vindar blåser i högsta grad inom PLM-konsulten och PTC-partnern PDSVISION efter CapMan-fondens köp av en majoritetspost i bolaget i mars i år. En av förändringarna var att Alexander Patz Cholakov i juli utnämndes till chef för den svenska delen av denna numera globala rörelse. Idag meddelade Patz Cholakov att man utnämnt Johan Adelgaard till ny försäljningschef från och med den 1 december 2020.
- Jag startade min karriär inom denna bransch för nästan 20 år sedan, i en försäljningsroll. Min ambition är att vi ska fortsätta att göra stora saker och att jag i min nya roll kan bli en möjliggörare för teamet att fortsätta hjälpa våra kunder, säger Johan Adelgaard.

Alexander Patz Cholakov kommenterar saken med att Adelgaard är en perfekt match för laget:
– Han har redan adderat mycket till vår organisation under sin tid på PDSVISION. Han är mycket kompetent inom PLM-området och har ett stort affärsmannaskap, en djup förståelse för våra kunders utmaningar och känner branschen, såväl som det ekosystem vi befinner oss i. Det är viktiga faktorer i denna position. Jag är kort sagt övertygad om att Johan Adelgaard är rätt man för jobbet. Vi får nu en säljledare med en tydlig vision och en förmåga att coacha teamet till fortsatt framgång på vår kontinuerliga tillväxtresa.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title