Annons

Han blir ny kanalansvarig för Arubas nordiska verksamhet

HP Enterprises dotterbolag, Aruba, har utsett Niklas Stolperud-Salvini till ny ”Nordic Channel and Distribution Manager”. Detta innebär att han ansvarar för försäljningskanalen och distribution i de nordiska länderna. Han har tidigare haft en rad olika tjänster på HP och Hewlett Packard Enterprise, senast som Channel Manager Sweden.
Aruba är bekant som en katalysator när det gäller att leda övergången till tidens tekniska trender, som molnet, mobila tjänster och IoT, och ser till att trådbundna och trådlösa nätverk klarar att hantera den senaste generationens teknik.

  • För svenska marknaden och även för den nordiska kommer vi 2020 att satsa på Wireless Connectivity, Wireless Hardware och Säkerhet, säger Niklas Stolperud-Salvini.

”Ledande på trådlöst”
Han menar vidare att Aruba är ledande på marknaden för trådlöst, ”med en unik och kraftfull kombination av lösningar.”
– Till exempel de tjänster vi kan erbjuda för platsberoende tjänster och IoT. Det vi har gjort hittills har varit framgångsrikt och kanalteamet i Norden kommer verkligen kunna accelerera det här.

Aruba är sedan några år alltså en del av Hewlett Packard Enterprise (HPE) och Stolperud-Salvini har jobbat på HP och HPE sedan 2012, och även en period tidigare, mellan 2003 – 2008. Dessemellan arbetade han en period på Atea.
– Vi kommer nu tillsammans med partners arbeta fram en bättre strategi. Vi ser bland annat att vi kan skapa bättre och tydligare budskap för säkerhetserbjudandet. Generellt tror jag många kommer märka att vi blir tydligare i vår framtoning, och samtidigt ska vi bli mer aggressiva och agila, säger Niklas Stolperud-Salvini.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title