Annons

HCL lanserar intelligent IoT-plattform på MWC i Barcelona

Teknologiföretaget HCL Technologies lanserar idag på Mobile World Congress MWC) i Barcelona IoT-plattformen iCE.X. Det är en intelligent, skalbar och säker plattform för hantering av en mängd olika typer av IoT-enheter.
- Den ökande populariteten av OTT-tjänster som Netflix, kombinerat med ökade krav från kunderna har medfört att det är avgörande för tjänsteleverantörerna att erbjuda mer än bara själva infrastrukturen. IoT är en möjlighet att göra detta, konstaterar HCLs Sukamal Banerjee, CVP och chef för ”IoT WoRKS”.

Den nya plattformen medför sömlös och effektiv hantering och stödjer många olika protokoll, vilket effektiviserar IoT-satsningar över flera branscher. Möjligheten att dra nytta av IoT-enheter och data för att leverera skräddarsydda lösningar gör det möjligt för media- och telekomtjänsteleverantörer att skapa nya affärsmöjligheter och att framtidssäkra sina affärsmodeller.
– Telekom- och mediabranschen präglas av ökad konkurrens och nya affärsmodeller, säger Banerjee. Genom detta skapas flera miljarder kopplingar, enheter och enorma mängder data som bara väntar på att utnyttjas i nya affärsmodeller.

Heltäckande platform med inbyggda AI-funktioner.
HCL iCE.X är en heltäckande IoT-plattform som är redo för molnet. Den erbjuder verksamheter ett nytt sätt att skapa intäkter och förbättra kundupplevelsen oberoende av protokoll och specifika leverantörer.
Plattformen har inbyggda funktioner för AI, och maskininlärning och är helt integrerad med automatiserade analytics-funktionalitet så att kunder kan få tillgång till värdefulla insikter från sin IoT-satsning från en enda plattform.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title