Annons

Hybrid-moln: HCL Technologies och IBM i samarbete

IT-bolaget HCL Technologies och IBM har ingått ett samarbete. Samarbetet är utformat för att hjälpa gemensamma kunder över hela världen att effektivt dra fördel av hybrid-molnlösningar.
- HCL kommer att erbjuda tjänster som är viktiga i kundernas satsningar på lösningar som är byggda för molnet, säger Kalyan Kumar, HCLs VP och CTO. Vårt team kommer att hjälpa kunder att ta tillvara på de nya möjligheter som finns och att se var IBMs hybridmoln-lösning effektiviserar satsningar på nativa moln.
Biolagets Cloud Native Labs kommer att bli en plattform där IBMs kompletta utbud och metodologi kopplas samman och utgör en helhetslösning för molnsatsningar.

HCL lanserar nya tjänster med fokus på att bygga och migrera applikationer till molnplattformen IBM Cloud Private. Tjänsterna kommer att bli tillgängliga via HCLs Cloud Native Labs i London, New York och Noida, senare under året. Erbjudandena man kopplar till lösningarna omfattar bland annat molnstrategiutveckling, applikationsutveckling, ”cloud-native-relaterade” tjänster och kvalitetssäkring – vilka alla ska ingå i de erbjudanden som omfattas av IBM Cloud. Dessutom kommer HCL att hjälpa företag att migrera ISV-lösningar till IBM Cloud. Bolagen ska också hjälpa kunder att bygga gemensamma lösningar som omfattar IBMs AI-erbjudanden.
– Applikations- och plattformstransformation är avgörande för organisationer i deras satsning på hybrida molnlösningar. Trots det är det få företag som har moderniserat sina satsningar i den utsträckning som är möjlig, säger Denis Kennelly, ansvarig för IBMs Hybrid Cloud Integration. Våra hybrida molnlösningar kombinerat med HCLs expertis kommer att göra det enklare för kunder att påskynda sina molnsatsningar.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title