Annons

IoT: Schneider Electric expanderar nätverket med åtta nya partners inom fastighetsautomation

Partnernätverket innebär att det deltagande företaget i Sverige kan erbjuda sina kunder Schneiders fastighetsautomationssystem EcoStruxure Building Operation. Detta är i sin tur en del av IoT-plattformen EcoStruxure för bland annat byggnader. Samtliga företag i nätverket kommer utbildas för att bli certifierade ”EcoXpert partners” inom området fastighetsautomationssystem.
Partnernätverket kommer bli en del av det globala partnerprogrammet EcoXpert, med utbildade och certifiererade partners av Schneider Electric, specialiserade på energihantering, byggoptimering och energieffektivitet.

Nordomatic tror på snabb expansion för smarta fastigheter
Ett av företagen som nu blir en del i partnernätverket är Nordomatic som har experter som arbetar med projekt och IT-lösningar inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur i Norden.
– Vi förväntar oss att marknaden för smarta fastigheter snabbt kommer att förändras, bland annat drivet av teknikutvecklingen inom IT-säkra uppkopplingar, datahantering och smarta molntjänster. Våra kunder ser fördelar med en partner som tillhandahåller öppna innovationsplattformar, vilket har varit Nordomatics vision i mer än 50 år. I partnerskapet med Schneider Electric ser vi fram emot att kunna erbjuda framtidssäkra lösningar för smarta fastigheter från en av världens ledande systemleverantörer, säger Olov Schagerlund, vd och koncernchef för Nordomatic.

Följande företag blir EcoXpert-partner för fastighetsautomation
• Nordomatic AB
• Acobia AB
• AF Elteknik AB
• Elbolaget AB
• Emarine AB (Marine Industry)
• HP Kyla & Värme AB (Åland)
• Umia Ystad AB
• Värmdö Styr och Regler

Om partnerprogrammet Schneider Electric EcoXpert
De 3 800 medlemmarna i partnerprogrammet EcoXpert kommer från över 70 länder och representerar världens ledande systemintegratörer, applikationsleverantörer och teknikföretag. De samarbetspartners, utbildade och certifierade av Schneider Electric, som uppnår statusen masternivå representerar den högsta percentilen av ledare inom sitt kompetensområde.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title