Annons

IT-konsulten ALTEN fortsätter expandera i Norden – passerar milstenen 2000 anställda

Det går bra för IT- och teknikkonsulten ALTEN. Sedan David Ljungström tillträdde som chef för denna europeiska storkonsults nordiska division har de flesta kurvor pekat uppåt. Och tillväxten fortsätter. Idag meddelar bolaget att nya satsningar inom IT och Pharma medför stark tillväxt av anställda och ALTEN har nu cirka 2 000 medarbetare i Norden.

– Vi har vuxit markant inom koncernen de senaste åren. Tillväxten märks av även här i Norden och vi expanderar i snabb takt. I samband med att vi blir ännu större, följer nya spännande ramavtal och samarbeten. Både ALTEN i Sverige och Finland satsar inom Pharma och IT, säger David Ljungström, som är regionschef för ALTEN Norden.

Bolagets affärsmodell bygger på ett fokus på intensiv kundbearbetning, proaktiv intern rekrytering och utveckling av medarbetarna genom coaching.

– Som en av de första medarbetarna i Stockholm har jag haft privilegiet att se kollegor utvecklas och göra fantastiska karriärer. Idag är vi en riktigt stark partner som våra kunder kan förlita sig på i både lokala och globala projekt, säger David Ljungström.

Fick nyligen ett avtal med AstraZeneca. Men som sagt, även i Sverige går det bra. Senast i slutet av oktober rapporterade VF/PLM&ERP News att bolaget fått ett avtal med Randstads Sourcerights om att leverera konsultingtjänster till AstraZeneca. Det nationella avtalet är löpande och omfattar uppdrag till AstraZenecas båda anläggningar i Sverige: Göteborg och Södertälje.
– I slutändan handlar detta avtal om att rädda liv samt att förbättra folks hälsa och jag ser fram emot att få bidra med kompetens även i denna svenska mästargren där ju AstraZeneca har ledartröjan, säger VD Martin Segerström på ALTEN Sverige.

I Sverige återfinns ALTENs kunder främst inom fordons-, telekom-, försvars-, energi-, verkstads- och medicinteknikindustri.

– Det är glädjande att våra tidigare satsningar inom Life Science gett mycket goda resultat vilket nu möjliggör att vi kan ta ytterligare fördjupande steg inom kemi, bioteknik och biomedicin, säger Martin Segerström.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title