Annons

Konsulterna: Eltel och HiQ utökar sitt samarbete till Polen

IT-konsulten HiQ etablerar en ny enhet i Polen för att stötta Eltels internationella verksamhet.
– De tjänster som vi levererar till Eltel är ett perfekt exempel på en tillförlitlig affärsmiljö som utgör basen för företags växande IT-infrastruktur och tjänster, säger Jukka Rautio, VD på HiQ Finland.

Eltel Networks bygger sin långsiktiga konkurrenskraft genom att harmonisera och automatisera order- och leveransprocesser mellan sina olika kunder och lokala marknader i Norden, Baltikum, Polen och Tyskland. Eltel började bygga tjänstebaserade processer med HiQ som integrationspartner redan för 10 år sedan. Och idag processar Eltel årligen 1,5 miljoner automatiserade arbetsorders genom systemet som HiQ har levererat.

Moderna gränssnitt och transparens. Samarbetet expanderar nu till Polen, där HiQ stöttar Eltels affärsdrivna IT-projekt. Genom HiQ kan Eltel nu erbjuda sina användare och kunder moderna gränssnitt, transparens och övervakning av servicenivåerna.

– För 10 år sedan hade vi flera olika system och var tvungna att mata in samma information manuellt i respektive system, och med stort variation mellan våra lokala marknader. Under de senaste åren har vi harmoniserat våra informationssystem och satt upp en gemensam process för kunder i olika länder. Det utökade samarbetet gör att vi kan öka värdet för våra kunder och introducera ett enhetligt tjänstekoncept på ett effektivt och agilt sätt över alla våra marknader, säger Tea Kaivoluoto, CIO på Eltel Networks.

Tillförlitlig arbetsmiljö. – Vi har stor erfarenhet av integrationssystem för att hantera automatiserade arbetsorders. De tjänster som vi levererar till Eltel är ett perfekt exempel på en tillförlitlig affärsmiljö som utgör basen för företags växande IT-infrastruktur och tjänster, säger Jukka Rautio, VD på HiQ Finland.

– God arkitektur, rätt utbud av tjänster och flexibilitet är grunden för moderna integrationer. Och tack vare dem blir processerna mer flexibla och kan snabbt svara mot växlande affärsbehov, säger Antti Toivanen, affärsområdeschef för affärsområdet Integration, HiQ Finland.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title