Annons

KONSULTERNA: Prevas tar nya vägar med Infors molnsvit

Einar Alexander Andersen, ansvarig för Prevas verksamhet i Norge, konstaterar i en kommentar att upphandlingen har väckt stor uppmärksamhet på marknaden:
– Jag gillade framförallt formuleringen i tilldelningsbrevet där Nye Veier skriver att vi har uppvisat en god/mycket god uppdragsförståelse med ett bra/mycket bra team. Konkurrensen har varit hård och då känns det extra roligt att ha nått ända fram och att vår lösning sammantaget bedöms vara den lösning som i högsta grad uppfyller kravspecifikationen och samtidigt ger ett mycket bra stöd för Nye Veiers digitala strategi; det är en vinn-vinn-situation.

INFORS EAM BLIR MOTORN I DRIFTSTÖDET Nye Veiers drift- och underhållschef, Magnus Johansen, säger att upphandlingen varit mycket viktig:
– Infor CloudSuite EAM kommer att vara ”motorn” i vårt digitala driftstödsystem. Lösningen informerar oss om skicket på utrustning och anläggningar på de olika vägsträckor vi ansvarar för. Vi får kontroll och överblick över allt från akuta larm till planerat underhåll. Felhistorik och genomförda korrigeringar med dokumentation lagras på de enskilda objekten/anläggningarna så att vi kan planera ytterligare åtgärder som byten eller inspektionsprogram baserade på fakta.

Genom det digitala driftsystemet vill Nye Veier möjliggöra effektivare och kostnadsbesparande drift och underhåll av vägar. För trafikanterna kommer detta att ge högre tillgänglighet och säkrare vägar genom bättre planering och utförande av drift- och underhållsarbete.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title