Annons

Mark Information får silverpartner-status av Microsoft

Mark Information berättar att man nyligen blivit utsedd till Silver Partner till Microsoft. ”Silver Competency” tilldelas företag med dokumenterad expertis i att leverera kvalitetslösningar inom ett specialiserat område. Dessutom måste företaget ha anställda som är Microsoft-certifierad inom specifika områden. Företag med Silver Competency är bland "top 5%" av Microsofts partners över hela världen.

Certifieringen är ett viktigt erkännande, konstarerar säger Morten Janum, CIO, och tillägger att, ”vårt fortsatta fokus är att hantera trender på IT-marknaden och utveckla ProMark, som en ledande leverantör av Workforce Managementlösningar.
– Eftersom IT-marknaden övergår till Software-as-a-Service (SaaS) affärsmodeller, är det nödvändigt att ProMark transformeras till en sann molnlösning för att passa in i kundernas IT-landskap och uppfylla kraven från både nuvarande och framtida kunder, säger Janum.

Integration mot Office och Dynamics 365
Certifieringen har också ett antal fördelar för bolagets kunder:
* ProMark har dokumenterad integration mot Microsoft-lösningar som Office365, Dynamics365 och Dynamics NAV/AX och kan därför inkluderas som en del av ett optimerat arbetsflöde
* Azure-plattformen kommer bland annat att hjälpa till att säkra att kunderna förblir säkerhetskompatibla och kan skala sina IT-lösningar eftersom plattformen erbjuder pågående uppgraderingar och automationer
* ProMark är en framtidssäker lösning för företag som har valt en Microsoft-strategi.
– Att vara en del av Microsofts Partner Network differentierar oss från våra konkurrenter och ger oss möjlighet till att visa vår lösning till beslutsfattare i medelstora företag över hela värden och stödja deras digitale omvandling, säger Torkel Olrik, CEO.
Som en del av bolagets molnstrategi erbjuds ProMark därför nu också som en offentlig molnlösning på MS Azure-plattformen.

ProMark är också tillgängligt på Microsoft AppSource, en appbutik med olika appar från både Microsoft och utvalda affärspartners. Alla appar fungerar med de Microsoft-produkter som företaget redan har och plattformen tillåter företag att prova lösningarna under en begränsad tid innan de gör en investering.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title