Annons

Midroc Electrogruppen satsar på affärssystem från Unit4

Unit4 fortsätter att övertyga. Idag meddelar affärssystemutvecklaren att Midroc Automation och Midroc Electro, de två största grenarna av Midroc Electro Group, har valt Unit4 Business World som nytt affärssystem: Bolagen har över 2 000 anställda.
Det sverigebaserade Midroc Europe är verksamma inom bygg, fastighetsutveckling och investering, har en platt organisationsstruktur som främjar samarbete och lagkänsla, och har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare flera år i rad.
Unit4 Business World som molnlösning kommer nu att hjälpa teamen att arbeta smartare, detta genom att konsolidera data från hela organisationen och dess projekt samt effektivisera processer för att optimera affärsutvecklingen.

Midroc Europe Group är en svensk koncern med 4 000 anställda och en omsättning på över 8,1 miljarder kronor. Dottern Midroc Automation hanterar komplexa bygg- och industriprojekt, där nära samarbete mellan människor är centralt för ett lyckat resultat.
Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll.
– Unit4 förstår vår bransch och marknad, och bygger mjukvara för en verksamhet med fokus på människor, säger en talesperson från Midroc. Valet föll på Unit4 Business World och People Platform eftersom vi behövde en lösning som gör det möjligt att konsolidera applikationer i en Microsoftmiljö samt underlättar för våra anställda att komma åt rätt data och därmed kan fatta effektivare och snabbare beslut.

Integrerad applikationsserie
Unit4 Business World, tillsammans med People Platform, är grunden för Unit4s mikrotjänster och levererar en helt integrerad serie av applikationer och teknik som effektiviserar det dagliga arbetet inom verksamheten genom att minska och ta bort repetitiva uppgifter.
På så sätt, menar affärssystemutvecklaren, kan de anställda fokusera på mer värdefulla och resultatdrivna aktiviteter. Unit4 Business World är lätthanterat, mycket anpassningsbart och dessutom mindre kostsamt än traditionella produktionscentrerade affärssystem.

– För att utveckla riktigt engagerade medarbetare, behöver fokus på de anställdas upplevelse och erfarenhet integreras i hela verksamheten på en operativ nivå, säger Mike Ettling, CEO för Unit4. Affärssystem som är utformade för verksamheter med fokus på människor tillgodoser de krav som finns för att kunna arbeta smartare samt skapar en bättre upplevelse för både de anställda och deras kunder.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title