Annons

Monitor ERP på väg att bli ett miljardföretag efter stark uppgång 2023 – Toyota en av bolagets nya stora kunder

 Monitor befinner sig i en expansionsfas och nyanställer många såväl i Hudiksvall som på andra ställen i Sverige och ute i världen. Monitor har nu 300 medarbetare i Sverige och företaget har vuxit med hundra anställda det senaste året, varav femtio i Sverige.

Tendens att sälja bättre i lågkonjunktur
När det gäller försäljningen så är Monitors affärssystem en produkt som ofta säljer mer i lågkonjunktur när tillverkningsföretagen vill effektivisera sin verksamhet. Företaget ser därför stora försäljningsframgångar på många marknader. I Malaysia har Monitor säkrat Toyota som en ny stor och betydande kund. Utöver detta har man också framgångsrikt tecknat avtal med en strategiskt viktig kund i samma region.
– Affären gäller tre fabriker, men den här kunden har många, många fler fabriker. Dessa affärer hoppas vi ger fler ringar på vattnet, säger Morgan Persson.

2024 går Monitor in i en ny fas då Morgan Persson som varit VD på Monitor sedan 1987 går in i rollen som koncernchef. I samband med det tillträder Adrian Aptowitzer som ny VD för Monitor Sverige den 1 januari 2024. Adrian inledde sin karriär på Monitor år 2012 och har närmast jobbat som konsultchef.
– Det känns väldigt bra att lämna över till Adrian. För att uppnå vårt miljardmål, är det nödvändigt att omorganisera oss. Framöver kommer mitt fokus att ligga på globala och strategiska insatser för att säkerställa en ökad synkronisering bland våra dotterbolag, i takt med att koncernen växer, säger Morgan Persson.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title