Annons

NY CTO och CFO: Hon blir ny teknologichef för Autodesk

Autodeks koncernchef, Andrew Anagnost, kommenterar tillsättningarna:
– Vi är glada att välkomna både Debbie och Raji – två dynamiska och skickliga chefer – till Autodesk. Både Arasu och Clifford har djupa ledarskapserfarenheter och en passion för lyckade kundcase. De kommer att sprida nya perspektiv i vårt företag och hjälpa oss mot målet att leverera världens ledande design- och tillverkningsplattform.

ATT LEDA ETT VÄRLDSKLASS TEAM
När det gäller nye teknologibasen Arasu så kommer hon alltså från Intuit, där hon varit med om att forma och leda arbetet kring plattformsstrategi och teknologikultur, i samband med bolagets molnresa och utökade grundläggande kärnfunktioner. Innan Intuitjobbet tjänstgjorde Arasu som CTO för StubHub och hon har också haft ledande roller på eBay.
Autodesk skriver i sin. Presentation vidare att hon fått, ”offentligt erkännande för teknologiledarskap, främjande av mångfald och mentor för att kvinnor ska vara framgångsrika ledare inom teknik.”
Hon sitter i styrelsen för NIC Inc. och MediaAlpha Inc.
– Autodesk har länge varit ett av världens mest innovativa företag och jag är mycket glad över utmaningen och möjligheten att leda ett team av världsklass av teknologer, säger Arasu.
– Det är en spännande tid att gå med i företaget när vi försöker leverera lösningar som gör det möjligt för våra kunder att påverka och uppnå bättre resultat för sina produkter, deras företag och världen, tillägger hon.

Debbie Clifford, Autodesks nya CFO.

”SOM ATT KOMMA HEM IGEN”
För Cliffords del blir återkomsten till Autodesk som att komma hem igen, säger hon.
– Jag är glad att återkomma till den exceptionellt begåvade finansorganisationen och hjälpa till att påskynda nästa fas av Autodesk tillväxt. Autodesks ledarskap inom design och tillverkning och dess otroliga kultur placerar företaget väl för fortsatt framgång.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title