Annons

Ny framgång för IFS: Archer uppgraderar till Applications 9

En av svenska ERP-utvecklaren IFS prioriterade branscher och starkaste områden är olja- och gas. Bolaget har haft stora framgångar här med sin IFS Applicationssvit. Detta grepp om denna industri har inte blivit mindre efter släppet 2017 av IFS berömda version 9, som var ett funktionalitets- och designmässigt jättelyft som renderat dem höga betyg av både analytiker som Gartner och bland kunderna, som uppgraderat till denna version i en för affärssystembranschen helt unik omfattning. Av bolagets drygt en miljon stora användarkader har närmare 250 000 valt att gå upp och sats på ”nian” – ett faktum som säger något om lösningen styrka. Idag meddelar bolaget att man fått ännu en viktigt kund som graderat upp: Oljeserviceföretaget Archer, som uppgraderar till IFS Applications 9 för Offshore Services. Därmed stöder man i dagsläget mer än 3 100 onshore och offshore-användare i 19 länder.

Archer gör den här satsningen i syfte att att förbättra sin organisatoriska öppenhet och ge säker tillgång till information över hela försörjningskedjan. IFS Offshore Services är också väl rustat för att möta detta. Det handlar om ett fullt integrerat system som säkerställer tillgång till information och synlighet över hela värdekedjan både på land och offshore. Lösningen erbjuder komponenter för ekonomiskt arbete, inklusive budgetar och prognoser, projekt, logistik, dokumenthantering, HR och teknik.

Effektiv hantering av projekt och underhåll. – Detta säkerställer effektiv hantering av projekt, underhåll och service samt att ge en fullständig översikt över alla anställda. Archer kommer att rulla lösningen till över 3 100 onshore och offshore-användare i 19 länder, säger Glenn Arnesen, VD för IFS i Skandinavien (som du f ö under nästa vecka möter, som en av dem vi intervjuat i ett TV-reportage från bolagets nyligen genomförda användarevent i Oslo, i en sändning som läggs ut på vår amerikanska systersajt, ENGINEERING.com).
Arnesen konstaterar att IFS affärrelation med Archer nu har 15 år på nacken.

– Detta är, säger han, ytterligare ett bevis på den ledande position som IFS har inom olje- och gasindustrin. Vi ser fram emot att stödja Archer och andra kunder med den ökande digitaliseringen som nu äger rum över hela branschen. Genom att tillämpa smarta lösningar ser vi en enorm potential för kostnadsbesparingar och ökad effektivitet.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title