Annons

Ökat stöd för IoT i Dell Boomis integrationsplattform

Att vara proaktiv inom IoT- och molnteknologi är en av dagens viktigaste nycklar till framgång för spelare med ambitioner att konkurrera på digitaliserings- och molnarenorna. Dell Boomi är en av dessa, som dock inte alltid varit så synliga på marknaden. Men aktiva är man och idag lanserar denna aktör inom molnintegration och molnbaserad automatisering av arbetsflöden, en ny version av sin integrationsplattform (iPaaS).
Den nya versionen omfattar utökat IoT-stöd för affärsresultat, accelererad integration och erbjuder nya funktioner för att skapa arbetsflöden med ”Low-Code” och, som man uttrycker det, ”ökad produktivitet för utvecklare.”
- Med den här versionen fortsätter Boomi att leverera på visionen om det uppkopplade företaget genom att hjälpa kunder att nå affärskritisk information oavsett var den finns, säger Steve Wood, CPO (Chief Product Officer) på Dell Boomi.

Han påpekar vidare att, ”i synnerhet levererar vi nya möjligheter för att hjälpa kunder att komma i mål med sin IoT-integration, så att de enkelt kan uppnå de affärsresultat de söker från sina strategiska investeringar i IoT.”

Vässade kopplingar till AWS, Google, Salesforce och andra. Vi ska i korthet titta lite närmare på vad som är nytt och typiskt för den nya versionen. Så här ser det ut:

* Integration av IoT-data
. Integreringen av data från IoT enheter fortsätter att utvecklas och håller på att bli etablerad. Boomi löser det sista steget genom integration av data från IoT-enheter med användarens befintliga applikationer både på plats och i molnet.

* Integration med drag-och-släpp. Med den här utgåvan fortsätter Boomi att hjälpa kundens ökade implementering med flera förbättringar till utvecklingsgränssnittet samt nya och förbättrade kopplingar för Amazon Web Services (AWS), Salesforce, Google DFP, Google Bigquery, Hadoop, Box, Dynamics 365 för CRM, Quickbooks online, Coupa och Intacct.

* End-to-end arbetsflöden. Nya möjligheter till utökad filhantering och databasstöd via Boomi Flow för att hjälpa kunder att skapa Low Code-tillämpningar och automatiserade arbetsflöden.

* Ökad produktivitet för utvecklare. Ökad produktivitet för utvecklare med en konfigurationsbaserad Low Code -metod. Nya funktioner i den här utgåvan inkluderar Packaged Deployment, automatiserad autentisering, stöd för Swagger 2.0 och WSDL och även möjlighet att dela information med andra användare i Boomis användarcommunity

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title