Annons

Produktutveckling: Svenska TYRI bakom belysningslösning för prisvinnande Toyotatruck

Svenska TYRI, som utvecklar lösningar för belysning för arbetsmaskiner, har tagit fram ett exklusivt anpassat bakljussystem för Toyotas eltruck, Traigo80. Det är en tung elektrisk truck i som i år blev en av vinnarna av tyska designpriset – The German Design Awards. Traigo80 blev utnämnd i kategorin för det internationella priset för utmärkt produktdesign.

TYRIs del i detta består av att man i nära samarbete med Toyota Material Handlings designteam utvecklat ett komplett bakljussystem, som i en enda elegant enhet matchar Toyota Material Handlings stilrena design av Traigo80-trucken.
Denna enhet är exklusivt framtagen för Toyota Material Handling och påvisar vad som kan uppnås inom belysningsdesign när TYRI samarbetar med OEM-tillverkare, menar PA Klint, försäljningschef på TYRI.

– Vi gratulerar Toyota Material Handling som tilldelades det prestigefyllda German Design Awards 2019 för sin Traigo80. Det är fantastiska nyheter och bevisar att allt hårt arbete som alla involverade har lagt ner på detta projekt har lett till denna utmärkelse, säger Klint.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title