Annons

Säkrare DevOps och IT: VMware satsar på att köpa Octarine

VMware meddelar i dag att företaget ämnar köpa upp Octarine, för att utöka säkerheten i containeruppbyggda applikationer i Kubernetes.
- Uppköpet av Octarine kommer att göra det möjligt för oss att utvidga vår säkerhetsstrategi i dessa miljöer, säger Marie Berner Moberg, country manager för VMware Sverige, i en kommentar.

VMwares mål med det planerade köpet är att utöka säkerheten i VMwares befintliga IT- och DevOps-ekosystem. Genom att bygga in Octarines innovativa Kubernetes-säkerhetsplattform i VMwares säkerhetsportfölj kommer VMware-kunder kunna erbjudas en rad fördelar – såsom full insyn i cloud-native-miljöer, vilket gör att de ännu snabbare kommer kunna identifiera och reducera sårbarheter i nätverket.

– Förmågan att skydda arbetslaster är avgörande för säkerheten i applikationer och data i varje organisation. Uppköpet av Octarine kommer att göra det möjligt för oss att utvidga vår säkerhetsstrategi för containers och Kubernetes-miljöer, genom att integrera Octarines teknik i vårt Carbon Black Cloud. Det är en mycket god nyhet för våra kunder, säger Marie Berner Moberg.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title