Annons

Salling Group, Wihuri och Autoliv prisade för SAP-projekt

Sedan 2005 har affärssystemledaren SAP delat sina Quality Awards, en årliga utmärkelse som lyfter fram företag i Norden och Baltikum som har skapat ett betydande affärsvärde med hjälp av SAP-lösningar.
I år lyckades svenska Autoliv bli bronsvinnare inom området innovation. Autoliv delade innovationspriset med finska Wihuri som tog guld och silvervinnaren Salling Group från Danmark. Inom övriga kategorier vann Vestas guld inom både snabb leverans och affärstransformation.

SAP-juryn lyfte fram Autoliv relaterat till ett snabbt och välhanterat projekt med en övertygande projektledning. Dessutom hade Autoliv valt att ta sig an projektet på ett innovativt sätt genom att använda ett litet internationellt team.

SAP Quality Awards är indelat i tre kategorier:

  • Snabb leverans– Mindre projekt som snabbt ger ett affärsvärde.
  • Innovation– Innovativa projekt som ger affärsvärde med hjälp av ny teknik eller innovativ användning av SAP-lösningar.
  • Affärstransformation– Större projekt som har stor inverkan på företagets affärsprocesser.

Vinnarna presenterades den 25 oktober under den finska användarföreningen FINUG:s höstseminarium i Helsingfors och på SAP Experience Center i Köpenhamn.

Guldvinnarna Wihuri och Vestas går automatiskt vidare till en regional final av SAP Quality Awards med projekt från hela Europa, Mellanöstern och Afrika.

 

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title