Annons

Semcon sköter digital utbildning när Volvoägaren Geely lanserar Lynk & Co-modell i Europa

Med bilmodellen Lynk & Co 01 tar Lynk & Co klivet in på den europeiska marknaden för första gången. Det innebär att ett stort nätverk av verkstäder och bilmekaniker behöver utbildas för att kunna serva, felsöka och reparera de nya bilarna på bästa sätt.

– I detta projekt, där vi mer eller mindre börjar från noll, får vi verkligen chansen att fullt ut använda vår unika kompetens inom pedagogik, digitalisering och e-learning, säger Erik Baljeu, Semcon.

Relevant produktkunskap
Semcon har i ett tidigare projekt med Lynk & Co tagit fram konceptet och strategin för digitalisering av dessa utbildningar. Det konceptet ligger nu till grund för den digitala tekniska utbildningen som ska rullas ut i samband med företagets Europalansering. Utbildningarna kommer att innefatta relevant produktkunskap men också täcka in nya arbetsmetoder och systemstöd.

I projektet bidrar Semcon bland annat med projektledning och specialister inom exempelvis pedagogik, konceptutveckling, design och utveckling. Den digitala utbildningen kommer att levereras till lanseringen av Lynk & Co 01 i Europa.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title