Annons

Semcon värvar EVRY-man som ny chef för Engineering Services

Daniel Rundgren har utsetts till ny affärsområdeschef för Semcons största affärsområde, Engineering Services, och kommer ingå i koncernledningen. 

Daniel Rundgren har stor erfarenhet av såväl strategisk affärsutveckling som operationellt kundnära säljarbete, inte minst av digitala erbjudanden. Därtill även ett stort fokus på organisations- och ledarskapsfrågor. Daniel kommer senast från IT-bolaget EVRY och tillträder sin position som affärsområdeschef senast i augusti.

– Det känns väldigt inspirerande. Semcon är ett spännande företag som är i framkant i många områden. Jag ser fram emot att bli en del av den kreativitet, kompetens och kultur som finns och som jag får vara med att utveckla vidare, säger Daniel Rundgren.

1400 medarbetare. Affärsområdet Engineering Sevices består av drygt 1 400 medarbetare med störst närvaro i Sverige, Norge, Indien, Brasilien och Storbritannien. Erbjudandet är inriktat mot produktveckling inom branscherna: fordon, industri, energi och life science. Nuvarande tillförordnad affärsområdeschef och VD, Markus Granlund, kommer efter tillträdet att fortsätta som koncernchef

– Daniel har både den kompetens och värdegrund som passar utmärkt i Semcon. Med sina erfarenheter och engagemang kommer han bli en viktig del inom såväl affärsområdet som koncernledningen, säger Markus Granlund.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title