Annons

Snabbväxaren Exsitec stärker utbudet med Litiums plattform för e-handel

Bolaget breddar alltså nu verksamheten med en plattform för e-handel i och med ett signnerat partnerskap med produktbolaget Litium. Exsitec kan därför numera erbjuda sina e-handelskunder en komplett lösning för hela flödet från försäljning via webben, logistik- och fakturahantering till uppföljning och redovisning.
– Litiums produkt är utformad för flexibilitet för att kunder ska kunna modifiera plattformen efter specifika affärsbehov och tillsammans med Litium kan vi stärka vårt erbjudande ytterligare, säger Johan Kallblad.

Plattform för digital e-handel
Litium utvecklar en modern och molnbaserad plattform för digital handel för medelstora och stora företag med försäljning mot både B2B och B2C. De erbjuder också ett system för hantering av produktinformation, ett område kallat PIM, där man metodiskt kan strukturera upp och visualisera företagets produkter på liknande sätt via alla kanaler. Litiums plattform används idag av en rad välkända bolag så som Lindex, Didriksons, Tingstad och Nordic Feel.
– Vi ser fram emot vårt samarbete med Exsitec, säger Patrik Settlin, VD på Litium. Vi är båda på tillväxtresor med digitalisering som drivande motor och kompletterar varandras värdeerbjudanden på ett attraktivt sätt. Det känns inspirerande att tillsammans med Exsitec få erbjuda lösningar för att göra ännu fler företag framgångsrika inom digital handel.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title