Annons

Stor mediekoncern satsar på Unit4s Prevero för verksamhetsstyrningen

Mediekoncernen Stampen har bytt ut sitt befintliga system för budget, planering och rapportering till Unit4s Prevero som kan hantera deras budgetprocess med rullande prognoser. En enkel och flexibel lösning som enligt Unit4 är mycket användarvänlig och, "som inte kräver konsultunderhåll och långa utbildningar." Valet blev dessutom lättare då koncernen redan använder affärssystemet Unit4 Business World. – Vi var ute efter ett system som kunde hantera de rullande prognoser vi gör löpande varje månad och som är flexibelt, med ett snyggt användargränssnitt och dashboards för att få en gemensam och transparent överblick över verksamheten, säger Kristofer Pusa, controller på Stampen Media. Vi ville inte heller vara beroende av konsulter för att underhålla systemet och valet blev Prevero.

Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner och förser dagligen över en miljon läsare med nyheter och journalistik. Fokus ligger på lokal kvalitetsjournalistik, men koncernen har bred kunskap och erfarenhet inom såväl media och journalistik som inom och teknik. Bland Stampens varumärken återfinns bland annat Göteborgs-Posten och Hallands Nyheter.
Unit4 har lång erfarenhet av att leverera helhetslösningar för verksamhetsstyrning till företag inom en rad olika branscher och ser mycket positivt på möjligheten att vidareutveckla samarbetet med Stampen.
– Vi är jätteglada över att ha fått fortsatt förtroende från Stampen Media, säger Finn Følling, CPM Director Nordic på Unit4. Unit4 Prevero är en helhetslösning för en effektivare verksamhetsstyrning, där konsolidering, rapportering, analyser, dashboards, företagsplanering och finansiell budgetering hanteras från en och samma plattform, vilket bidrar till en effektivare verksamhetsstyrning.

Katarina Gunnarsson.

Missa inte intervjun med
Unit4-basen Katarina Gunnarsson
Hur ser Unit4s chef för verksamheten i Sverige och Finland, Katarina Gunnarsson, på marknadens utveckling och behov när det gäller affärssytem? Missa in PLM&ERP News längre intervju med den relativt nytillträdda Nordic East-basen. Klicka på rubriken nedan för att läsa:
”VÄNDE PÅ KUTTINGEN”: Det såg tufft ut i pipen när Katarina Gunnarsson tog VD-jobbet…

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title