Annons

Telekom-jätten Ericsson satsar på SAP för att koppla ihop leveranskedjor

…men på PLM-sidan är det Dassault Systemes 3DEXPERIENCE som gäller. Telekomjätten Ericsson väljer att vässa sina globala leveranskedjor i lösningen ”SAP Integrated Business Planning for Supply Chain” (SAP IBP). I den molnbaserade lösningen ingår funktioner för affärsplanering som gör det enklare för Ericsson att förutse risker i försörjningskedjan och hitta lösningar för att hantera dem.
Ericsson är världsledare inom 5G och kommunikationsteknik som används av över 2,5 miljarder abonnenter i mer än 180 länder. I dag går 40 procent av världens mobiltrafik utanför Kina via nätverk från Ericsson. De behövde en teknisk grund som gör att de kan samla information om företagets hela planerings- och logistikprocess på ett ställe.
Med SAP IBP kommer Ericsson att kunna hantera komplexa leveransplaneringar och samtidigt få snabbare svarstider inom försäljning, drift, resurser och lagerplanering. Det gör att de kan fokusera ännu mer på innovation och kostnadseffektivitet.
Valet av SAP IBP är en fortsättning på ett mångårigt samarbete där SAP stödjer Ericsson i deras arbete att erbjuda obegränsad kommunikation runt om i världen.
– Smidighet, motståndskraft och förtroende är avgörande för att globala företag som Ericsson ska kunna få stabila leveranskedjor och möta kundernas behov. Ericsson och SAP har haft ett starkt samarbete genom åren. Valet av SAP IBP gör att vi kan fortsätta att hjälpa Ericsson att digitalisera sin försörjningskedja och befästa sin position som ett av världens ledande telekommunikationsföretag, säger Dominik Metzger, chef för SAP Digital Supply Chain.
Tilläggas kan att Ericson på PLM-sidan jobbar i Dassault Systemes 3DEXPERIENCE-miljö.

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title