Annons

Utvidgat samarbete: EVRY blir ny kanalpartner till IFS i Norden

Partnerkanalerna för de stora utvecklarna av PLM- och ERP-system betyder mycket för dels implementering och anpassningar av lösningarna och dels som betydande intäktsgeneratorer. Svenska IFS, med sin Applicationssvit, har sedan flera år jobbat målmedvetet med att stärka denna sida av verksamheten och resultaten har inte uteblivit.
Idag meddelar den svenska ERP-utvecklaren att man utökar sitt samarbete med EVRY, som är ett av Nordens största IT-tjänsteföretag och dessutom redan sedan tidigare kanalpartner till IFS.
– Vi ser samarbetet med IFS som en viktig del av vår framtida inriktning inom applikationstjänster. Med ett tydligt branschfokus kompletterar IFS våra andra partners väldigt bra i vår orientering mot olika industrier. Självklart är vår ambition att vara en utvecklande partner med hög kompetens. EVRY kommer också att erbjuda tilläggslösningar som ansluter till IFS’ affärssystem inom områden som AI, Robotisering och IoT, säger Fredrik Almén, Sverigechef på EVRY.

Med fler än 10 000 kunder inom privat och offentlig sektor och är EVRY ett av Nordens ledande IT-företag. Bolaget är också noterat på Oslobörsen och har cirka 8 500 anställda i nio länder. En av skillnaderna med det nytecknade partneravtalet med IFS är att EVRY kommer att sälja IFS Applications-licenser samt erbjuda implementerings- och supporttjänster till gemensamma kunder.

Målsättning att vinna nya kunder. Samarbetet gör att IFS kan komma närmare företag på den skandinaviska marknaden, med målet att vinna nya kunder, skapa nya tillväxtområden och öka intäkterna genom att leverera högpresterande projekt och tjänster. Genom samarbetet placerar EVRY IFS Applications som en av sina ledande ERP-plattformar, vilket gör att EVRY kan expandera och utöka båda företagens affärer i regionen.

– Det utökade samarbetet med EVRY ligger helt i linje med vår långsiktiga tillväxtstrategi för partners. Bolaget är en beprövad partner på ERP-marknaden och kombinationen av deras branschkompetens och våra robusta affärssystem kommer att ge våra gemensamma kunder ett bredare utbud av lösningar, samtidigt som vi ökar vår försäljningskapacitet, säger Elni Kullmer, Skandinavienchef på IFS.

 

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title