Annons

Bästa Microsoft partners 2018? Här är VINNARNA…

Vilka företag är Microsofts bästa partnerbolag på den lokala marknaden? Frågan fick nyligen sitt svar när bolaget utsåg 2018 års vinnarna av utmärkelser i en rad olika kategorier. Bland pristagarna hittar vi exempelvis Innofactor, som blev utsett till Årets Microsoft Dynamicspartner 2018.
- En enorm ära, säger Viktor Lundqvist, VD Innofactor Sverige. Det här är ett erkännande för oss att det vi gör verkligen gör nytta och uppskattas av såväl våra kunder som våra viktigaste partners.
Men det fanns fler vinnare: Sekoia, Sigma, Softtronic, inRiver, Onevinn, UCA och Conoa är de övriga ”Årets-pristagarna”.

När det gäller den prestigefylla ”Årets Dynamics-partner” konstaterade juryn att Innofactor förutom att de har expanderat sin kapacitet inom inte bara Dynamics, utan även när det gäller Modern workplace, Azure och Power BI, så har de dessutom tagit den första affären för Talent till Sverige.
– Jag är så stolt över alla mina kollegor som dagligen arbetar och sliter med för att förverkliga våra kunders mål med att bli effektivare, arbeta smartare eller kunna sälja mer, säger Viktor Lundqvist.

Komplett Dynamics 365-leverantör. Allmänt kan noterar han vidare att Innofactor idag är en komplett leverantör av hela Microsoft Dynamics 365-sviten.
– Vi kan därför erbjuda våra kunder att ha en enda leverantör för hela den digitala transformationen, vilket ger bättre kontroll och helhetsbild över investeringen och gör det enklare att verkligen skapa affärsvärde. Idag handlar det inte längre om att köpa in olika system, utan om att få ihop alla processer på ett företag och samspela över de organisatoriska gränserna.

Här är vinnarna. Men det fanns som sagt flera vinnare. Så här ser listan över 2018 års pristagare ut:

* Årets Bästa Digitala Kundtransformation – Sekoia

* Årets Mest Innovativa Lösning – Sigma

* Årets AI-partner – Softronic

* Årets Azure-partner – inRiver

* Årets Modern Workplacepartner – Onevinn

* Årets Dynamics-Partner – Innofactor

* Årets Partner to Partner – Unified Commerce Alliance

* Årets Rookie – Conoa

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title