Annons

Visit Sweden satsar på nytt affärssystem från Unit4

Visit Sweden heter en organisation som har statens uppdrag att främja svensk besöksnäring. Marknadsföringen ska få fler turister att spendera mer tid i Sverige och på så sätt bidra till ökade intäkter och sysselsättning i hela landet.
När Visit Sweden nu valt att satsa på ett nytt molnbaserat affärssystem blev det Unit4s svit, Business World, som drog längsta ståret. Man valde att satsa på en SaaS-variant (Software-as-a-Service) för att effektivisera och förenkla sina administrativa processer.

– Vi ser fram emot att börja arbeta med Unit4 och deras affärssystem. Systemet ska användas i hela vår globala organisation och vi ser användarvänligheten som ett stort plus, säger Hanna Stenholm, COO (Chief Operations Officer) på Visit Sweden.

Välkommet tillskott
På Unit4 är Visit Sweden ett välkommet tillskott till kundbasen. Bolaget har sedan mitten av fjolåret och i och med Katarina Gunnarssons tillträde som ny chef för bolagets Nordic East-avdelning fått ordentlig snurr på verksamheten.
Missa inte PLM&ERP News längre intervju med Gunnarsson. Klicka på rubriken för att läsa om hur hon ser på marknaden, trenderna och Unit4s möjligheter att hävda sig: ”VÄNDE PÅ KUTTINGEN”: Det såg tufft ut i pipen när Katarina Gunnarsson tog VD-jobbet för Unit4 Nordic East…

– Med Unit4 Business World ges Visit Sweden möjlighet att dra ner på tid och resurser för administrativa uppgifter och fokusera mer på sin kärnverksamhet, kommenterar hon dagens annonserade affär, och fortsätter: ”De har ett viktigt uppdrag för Sverige och det känns förstås jättebra för oss att kunna bidra till en effektivare och mer fokuserad arbetsprocess.” Implementeringen sköts av Unit4s partner NVBS och förväntas pågå fram till hösten 2019. 

Implementeringen sköts av Unit4s partner NVBS och förväntas pågå fram till hösten 2019.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title