Annons

Augmented Reality: Mer avancerad handsfree-användning med XMRealitys AR-lösning på HoloLens 2

Till bakgrunden hör, som PLM&ERP News tidigare rapoprterat att XMReality nyligen gått med i Microsoft Partner Network (MPN) som en oberoende mjukvaruleverantör (ISV) och fortsätter att förbättra användarupplevelsen på Microsofts enheter och programvara. Förutom att lansera en Microsoft Teams-app, körs XMReality Remote Guidance nu alltså sömlöst och intuitivt på HoloLens 2.

YTTERLIGARE ETT ALTERNATIV FÖR HANDSFREE-GUIDNING
Hur används XMReality Remote Guidance på smarta glasögon? ”Aktionsradien” sträcker sig från felsökning av komplexa problem, till inspektion och montering av maskiner och introduktion och utbildning av ny personal.
Idag använder XMRealitys kunder redan smarta glasögon, och XMReality på HoloLens 2 ger dem ytterligare ett alternativ för effektiv handsfree-vägledning. Handsfree-användning gör fjärrstyrning säkrare och effektivare i många situationer och antalet smarta glasögon på marknaden som möjliggör handsfree fjärrstyrning ökar.
– HoloLens 2 är bland de allra bästa smarta glasögonen för företagsanvändning. Obunden hårdvara, intuitiv handsfree-interaktion och en bekväm passform möjliggör långa perioder av kontinuerlig användning, säger Alexander Sandström, CTO på XMReality, och han tillägger:
– Med XMReality är våra användare nu fria att välja vilken enhet som passar deras behov: HoloLens 2 eller andra smarta glasögon för handsfree-operationer, en smartphone eftersom den alltid finns där eller en dator för komplexa guidningssessioner.

MÖTER INDUSTRIELLA MARKNADSKRAV
Microsoft erbjuder flera utgåvor av HoloLens 2, inklusive ”hårdhatts-integration”, för att möta kraven från den industriella marknaden. På HoloLens 2 interagerar användare med intuitiva handgester, med möjligheten att röra, greppa och flytta objekt naturligt för enkel användning.
Vi ska slutligen säga ytterligare några ord om XMReality Remote Guidance:
Detta AR-aktiverade digitala verktyg som inkluderar:
• En hands-overlay-teknik som låter dig guida någon annans händer – som om du vore där. ”Unikt,” hävdar bolaget.
• En webbportal för att hantera team och användare, och för att mäta användningen
• Integration genom APIer på klientsidan (Application Programming Interfaces)

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title