Annons

PLM-konsulten och Dassault-partnern TECHNIA flyttar till nya lokaler i Hagastaden

PLM-konsulten och Dassault Systemes VAR-partner, TECHNIA, berättar idag att man byter lokaler från Kista i Stockholm till stadsdelen Hagastaden i Solna och kvarteret FENIX. I ett pressmeddelande skriver bolaget att detta inte bara handlar om att byta lokaler, utan ska ses som en, ”strategiska flytt”, där ett tungt argument varit att man nu samlokaliserar sig med moderbolaget, Addnode Group, och kommer närmare Stockholm City. Den nya adressen för också TECHNIA närmare andra portföljbolag i koncernen, vilket också underlättar samarbete och uppkoppling.
TECHNIA-basen, CEO Magnus Falkman, säger i en kommentar att flytten bl a underlättar övergången till nya sätt att arbeta i en hybridvärld.
- Absolut, vårt nya kontor i Hagastaden ligger i en livlig stadsdel som sömlöst förbinder Stockholm med Solna. Detta drag speglar vårt engagemang för anpassningsförmåga och samarbete, vilket ger våra anställda möjlighet att forma arbetsplatsen. Vi strävar efter att skapa en dynamisk miljö som främjar ständiga förbättringar och flexibilitet.”
I pressmaterialet tillägger bolaget att man med detta drag omfamnar ”det föränderliga arbetslandskapet för att stärka medarbetarna och forma en samarbetande och anpassningsbar arbetsplats. Detta tänkesätt uppmuntrar till många fördelar, som motsvarar företagets attityder.”
På PLM-sidan jobbar TECHNIA primärt med Dassault Systemes PLM-plattform 3DEXPERIENCE. Men man har också egen framgångsrik egen programutveckling på agendan, liksom också en avdelning som sysslar med mainstream 3D CAD-mjukvaran SOLIDWORKS, också ägd av Dassault.

Andra kommentarer inom organisationen kommer bl a från Jens Rylander, TECHNIAS chef för Nordics, Benelux-länderna och Polen:
– Detta strategiska drag understryker TECHNIAs engagemang för att främja en dynamisk arbetsmiljö. Fördelarna med vårt nya kontor inkluderar förbättrad tillgänglighet, närhet till talangfulla pooler av individer och möjligheten för vårt team att frodas i en modern och innovativ arbetsplats, säger han.

– Vi är väldigt glada över vårt nya TECHNIA-kontor i FENIX där vi vill skapa en modern, inkluderande och mångsidig arbetsmiljö. En plats för kollegor, kunder och partners att träffas, ansluta, samskapa och bygga upp en återupplivande och positiv arbetskultur, kommenterar TECHNIAS Karin Lindberg, Chief People Officer.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title