Annons

Prevas tar hem global EAM-implementering på solcellssidan

Scatec Solar är en solkraftsproducent som levererar billig och hållbar energi runtom i världen. Bolaget utvecklar, bygger, äger och driver solkraftverk och producerar el i Tjeckien, Sydafrika, Rwanda, Honduras och Jordanien. Företaget växer snabbt och har närmare 1,1 GW under utveckling i Amerika, Afrika, Asien och Mellanöstern och målet för 2021 är 3,5 GW.

Einar Alexander Andersen, Prevas.

– Scatec Solar verkar i en framtidsorienterad och spännande bransch och visar med valet av Infor CloudSuite Facilities Management att det också återspeglas i hur verksamheten drivs. Nu får de en skalbar lösning som ger dem tillgång till mer av Infors breda molnbaserade lösningsportfölj. Vi är stolta över att få vara deras leveranspartner, säger Einar Alexander Andersen, ansvarig för Prevas verksamhet i Norge.

Prevas en av två europeiska underhållsexperter. Allmänt om Infor EAM kan noteras att lösningen utvecklas av Infor Global Solutions och ingår i en portfölj av mjukvaror för den industriella marknaden.
Systemet är ett av världens mest utbredda service- och underhållssystem, med flera tusen kunder inom offentlig och privat sektor. I Norden har som sagt Prevas en framstående roll, utsedd av Infor som en av två europeiska experter inom underhåll.

Infor CloudSuite Facilities Management består förutom av Infor EAM även av bland annat Infors sociala samarbetsverktyg Infor Ming.le och integrationsplattformen ION.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title