Annons

Rockwell och Cytiva samarbetar för att digitalisera verksamheten vid innovativt läkemedelscenter

Åsa Arvidsson hävdar vidare att Rockwell Automation och Cytiva tillför centret sin expertis inom bioproduktion och automation för att skapa en effektiv, flexibel och skalbar plattform som är utformad för att illustrera, bevisa och påskynda industrins digitala omvandling. Samarbetet möjliggör starkare integration, datainsamling och analys, vilket resulterar i en standardiserad tillverkningsplattform som kan hantera centrala data.

Dramatiska förändringar 
VDn för Testa Center, Jesper Hedberg, tillägger att man stöder tillväxten inom biologiska, tekniska och digitala innovationer:
– Tillsammans skapar alla de här bitarna en smidigare ram för en snabbare, mer exakt och effektivare utveckling av personaliserade behandlingar. När vi samarbetar och gör saker tillsammans kan vi inte bara förnya oss snabbare, utan också göra dramatiska förändringar och förbättringar för att hjälpa mänskligheten.

Rockwell Automation och Cytiva etablerar en lovande framtid för digitala lösningar för bioläkemedelsföretag.

Tilläggas kan att samarbetet, som också har resulterat i skapandet av ett centrum för automatisering och digital omvandling i Shanghai, undersöker hur man kan tillämpa Industrial Internet of Things (IIoT), Augmented Reality (AR) och annan avancerad teknik för anslutning i hela tillverkningsprocessen.

”Med innovativa lösningar för hantering av fabriksfältet på gång etablerar Rockwell Automation och Cytiva en lovande framtid för digitala lösningar för bioläkemedelsföretag, som hjälper till att förbättra utbildning och effektivitet för operatörer, öka hastigheten för granskning av tillverkningssatser, effektivisera hantering av utrustning och öka effektiviteten,” konstaterar man sammanfattningsvis.

Är Rockwell Automation verkligen störst i världen?
Inom parentes ska sägas att Rockwell Automation i sitt pressmaterial börjat skriva att man är, ”världens största företag inom industriell automation och digital omvandling.” Så kanske det kan vara, beroende på hur man definierar ämnesområdet man är ”världsstörst” inom. Men tittar man på årliga intäkter, som är inte är ett ovanligt mått i sammanhanget kan följande noteras:
2021 drog Rockwell Automation in 6,997 miljarder dollar, i och för sig en ordentlig ökning med 10,55%, jmf 2020. MEN t ex Siemens Digital Industries drog under sitt FY 2021 (brutet räkenskapsår) in ca 16,55 miljarder euro, motsvarande ca 17,4 miljarder dollar. Räknar man från detta av de runt 6 miljarder dollar man kan hänföra till PLM-sidan av deras verksamhet, talar vi i alla fall om ca 11,4 miljarder dollar på industriautomations-området. 

Här får man en god indikation på att Rockwell kanske inte är störst, även om man är stora.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title